Konya
Açık
18°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
46,8659 %0.01
53,5463 %0.04
6.212,80 % 0,46
Konya Postası Gazetesi Konya PANELDER’den Ahmet Nehar Poçan’a ziyaret

PANELDER’den Ahmet Nehar Poçan’a ziyaret

Yalıtımlı Panel Üreticileri Derneği(PANELDER)  Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Hakan Katırcı beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle Afad Barınma ve Yapım İşleri Genel Müdürü Ahmet Nehar Poçan’ı ziyaret ederek, sandviç panel üretimi ve özellikleri hakkında bilgi verdi

PANELDER’den Ahmet Nehar Poçan’a ziyaret
Okunma Süresi: 2 dk

PANELDER Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Hakan Katırcı ve Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Güven, Afad Barınma ve Yapım İşleri Genel Müdürü Ahmet Nehar Poçan'ı makamında ziyaret ettiler.

PANELDER ÜYELERİ, DEPREME DAYANIKLI VE GÜNÜMÜZÜN EN ÇEVRE DOSTU ÜRÜNLERİ ÜRETİYOR

Ziyarette PANELDER üyelerinin ürettiği sandviç panel hakkında bilgi veren PANELDER Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Hakan Katırcı, “PANELDER üyelerimiz uzun ömürlü, depreme dayanıklı, yüksek yangın dirençli ve yüksek ısı yalıtım performansına sahip olan sandviç Panel üretimi gerçekleştiriyor. Üretilen bu paneller spor tesislerinde, endüstriyel tesislerde, konteyner konutlarda, hangarlarda, konutlarda, soğuk hava depolarında yaygın olarak kullanılmaktadır. Enerji tasarrufunda önemli rol oynayan sandviç paneller ısı ve su yalıtımı konusunda kesin çözümler sağlarken, depreme ve yangına dayanıklılığı ile güvenli, sağladığı mimari estetik ile hayatı güzelleştiren, yapıya değer katan, günümüzün en çevre dostu ürünlerindendir. Bizleri kabul eden Afad Barınma ve Yapım İşleri Genel Müdürü Ahmet Nehar Poçan’a nazik misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

DEPREME DAYANIKLI YAPI MALZEMELERİ HAYATİ BİR ÖNEME SAHİPTİR

Afad Barınma ve Yapım İşleri Genel Müdürü Ahmet Nehar Poçan PANELDER yönetim kurulunun ziyaretinden memnun kaldıklarını dile getirerek, “Ülkemizde yaşadığımız Şubat 2023 depremi bizleri büyük acılar yaşatırken, artık inşaatta özellikle konutlarda depreme dayanıklı malzemelerin kullanımının önemi bir kez daha gösterdi. Çünkü depreme dayanıklı malzemeler ve ürünler hayati bir öneme sahiptir. Bu anlamda PANELDER üyelerinin ürettiği ürünlerde de son derece depreme ve yangına dayanıklılığı ile güven sağlıyor. Ziyaretlerinden ve bize ürettikleri ürünlerin özellikle hakkında bilgi veren PANELDER Yönetim Kurulu Başkanı Celalettin Hakan Katırcı ve beraberindeki heyete de teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

PANELDER Yönetiminin Afad Barınma ve Yapım İşleri Genel Müdürü Ahmet Nehar Poçan’ı ziyaretinde, Afad Lojistik ve Depo Yönetimi Grup Başkanı Kübra Keleş ve Afad Yönetim Hizmetleri Dairesi Başkan Vekili Salih Altınay’la da sandviç panel ve özellikleri hakkında detaylı görüş alışverişinde bulunuldu.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız