Konya
Parçalı bulutlu
8°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,6304 %0.11
52,5769 %0.46
6.812,73 % -0,26
Ara
Konya Postası Gazetesi Konya Öğrenciler telefonu bıraktı doğanın tadını çıkardı

Öğrenciler telefonu bıraktı doğanın tadını çıkardı

Beyşehir Belediyesi ve Beyşehir Trekking'in düzenlediği etkinlikte Selçuk Üniversitesi öğrencileri, doğa yürüyüşü ve leylek gözlemi yaparak doğa bilincini artırdı. Ayrıca, çevre temizliği çalışmalarıyla sosyal sorumluluk örneği sergilendi; destek veren Albero Grup'a teşekkür edildi.

KAYNAK: Fatmagül KIZMAZ
Okunma Süresi: 2 dk

Beyşehir Belediyesi ile Beyşehir Trekking Doğa Yürüyüşleri tarafından Selçuk Üniversitesi Beyşehir Ali Akkanat Kampüsü öğrencilerine yönelik düzenlenen etkinlikte, gençler doğayla iç içe dolu dolu bir gün geçirdi.
Program kapsamında öğrenciler, Yeşildağ Leylekler Vadisi’nde bulunan gözlem platformundan leyleklerin yuva yapma süreçlerini ve uçuşlarını yakından izleme fırsatı buldu. Doğanın eşsiz manzarası eşliğinde gerçekleşen gözlem etkinliği, katılımcılardan büyük ilgi gördü.


Etkinliğin devamında İslibucak Ormanı’nda yaklaşık 6 kilometrelik doğa yürüyüşü yapan öğrenciler, hem spor yaptı hem de doğanın keyfini çıkardı. Gün boyunca süren etkinliklerde çevre bilinci de ön plandaydı.
Selçuk Üniversitesi Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü 4. sınıf öğrencileri Buse Çakmak, Melike Saroğlu ve İlayda Gökpınar’ın sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlenen çevre temizliği çalışmasında, katılımcılar doğaya bırakılan atıkları toplayarak örnek bir davranış sergiledi.
Etkinliğe destek veren Albero Grup Çitello Kuruyemiş firması ise öğrencilere yaptığı ikramlarla organizasyona katkı sağladı. Firma yetkilisi Mehmet Ali Gürbüz’e desteklerinden dolayı teşekkür edildi.
Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır’a da sosyal sorumluluk projelerine verdiği destek ve sağladığı imkanlar dolayısıyla teşekkür edilirken, etkinlik hem doğa sevgisini hem de çevre bilincini pekiştiren örnek bir organizasyon olarak dikkat çekti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *