Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ), uluslararası akademik iş birliklerine bir yenisini daha ekledi. NEÜ Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu ile Kiev Ulusal İnşaat ve Mimarlık Üniversitesi Rektörü Dr. Oleksii Dniprov arasında ikili iş birliği anlaşması imzalandı.
Gerçekleştirilen anlaşmayla iki üniversite arasındaki akademik ilişkilerin güçlendirilmesi ve karşılıklı iş birliği imkanlarının geliştirilmesi hedefleniyor.
NEÜ’nün uluslararasılaşma vizyonu doğrultusunda atılan bu adımın; akademik bilgi ve deneyim paylaşımının yanı sıra ortak çalışmaların geliştirilmesine katkı sunması bekleniyor.
Rektör Prof. Dr. Cem Zorlu’nun imzaladığı anlaşma, Necmettin Erbakan Üniversitesi ile Kiev Ulusal İnşaat ve Mimarlık Üniversitesi arasındaki iş birliğinin daha da güçlendirilmesi açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi.
KAYNAK: Fatmagül KIZMAZ
Okunma Süresi: 1 dk
Basına sağlanan kamu desteğinde artış! Yüzde 40 yükseldi
#Güncel / 09 Eylül 2026
Konyaspor’da yeni sponsorluk anlaşması
#Spor / 09 Eylül 2026
Yorumlar