PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu, Çumra ilçesinde görev yapan muhtarları ağırlayarak bölgedeki yatırımlar ve üretim süreçleri hakkında kapsamlı bilgiler verdi.
Ziyaret programı kapsamında önce Ultra Klimalı Modern Domates Serası, ardından Çumra Ar-Ge Serası ve Doku Kültürü Laboratuvarı gezilerek yürütülen çalışmalar muhtarlara yerinde anlatıldı.

Daha sonra Akıllı Depo, Atıştırmalık Fabrikası ve Çumra Şeker Fabrikası ziyaret edilerek şeker üretim süreci aşama aşama incelendi.
Program boyunca başta bölgede yaşanan su sıkıntısı olmak üzere muhtarların talepleri, görüş ve önerileri tek tek dinlendi. Erkoyuncu, imkânlar ölçüsünde gerekli desteğin sağlanacağını ifade ederek, nazik ziyaretleri için tüm muhtarlara teşekkür etti.