Konya
Açık
30°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
46,6515 %0
53,2917 %-0.07
6.040,96 % 0,29
Konya Postası Gazetesi Konya Minik öğrenciler ilk mezuniyet heyecanını yaşadı

Minik öğrenciler ilk mezuniyet heyecanını yaşadı

Selçuklu Hatice-Ercüment Köylübay Kızılay Anaokulu’ndan mezun olan minikler, düzenlenen törenle diplomalarını aldı.

Minik öğrenciler ilk mezuniyet heyecanını yaşadı
Okunma Süresi: 1 dk

Selçuklu Hatice-Ercüment Köylübay Kızılay Anaokulu, 2024-2025 eğitim öğretim yılını başarıyla tamamlayan öğrencileri için renkli ve coşku dolu bir mezuniyet töreni düzenledi. Okul bahçesinde gerçekleşen törende, minik mezunlar diplomalarını alarak keplerini havaya fırlatmanın heyecanını yaşadı.

Tören, öğrenci isimlerinin tek tek anons edilmesiyle başladı. Sahnede öğretmenlerinden diplomalarını alan öğrenciler, mezuniyet coşkusunu velileriyle birlikte yaşadı. Etkinliğin sonunda tüm öğrenciler birlikte kep atarak mezuniyetlerini kutladı.

MÜDİRE SEMRA CANSU: “50 ÖĞRENCİMİZİ UĞURLAMANIN GURURUNU YAŞIYORUZ”

Okul Müdiresi Semra Cansu, törende yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Bu eğitim yılında 4 sınıfımızdan toplam 50 öğrencimizi mezun etmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Minik öğrencilerimizin gelecekteki eğitim hayatlarında başarılar diliyorum. Ayrıca bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan kıymetli velilerimize de teşekkür ediyorum.”

TÖREN FOTOĞRAFLARLA SON BULDU

Mezuniyet töreni, öğrenciler, öğretmenler ve velilerle birlikte günün anısına çekilen hatıra fotoğraflarıyla sona erdi. Aileler, çocuklarının bu özel anını bol bol fotoğrafla ölümsüzleştirdi.

 

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız