Konya
Az bulutlu
8°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
45,2520 %0.07
53,3695 %0.38
6.899,62 % 1,17
Ara
Konya Postası Gazetesi Konya Milletvekili Ali Yüksel’den karne günü mesajı

Milletvekili Ali Yüksel’den karne günü mesajı

Yeniden Refah Partisi Konya Milletvekili Ali Yüksel, 2024-2025 eğitim-öğretim yılının sona ermesiyle önemli mesajlar verdi.

Okunma Süresi: 1 dk

Yeniden Refah Partisi Konya Milletvekili Ali Yüksel, 2024-2025 eğitim-öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla öğrencilere, öğretmenlere ve velilere önemli mesajlar verdi. Yüksel, eğitimde kaliteyi artırmanın, fırsat eşitliğini sağlamanın ve manevi değerlere dayalı nesiller yetiştirmenin öncelik olması gerektiğini vurguladı.

Yüksel, “Karne notları bir dönemin akademik göstergesi olsa da çocuklarımızın gayreti, özverisi her şeyin üzerindedir. Öğrencilerimizi potansiyelini ortaya çıkaran özgüvenli bireyler olarak yetiştirmek gerekiyor.” dedi. Ayrıca öğretmenlerin fedakarlıklarının göz ardı edilmemesi gerektiğini, sosyal ve ekonomik haklarının iyileştirilmesinin eğitim sisteminin omurgası için elzem olduğunu belirtti.

Velilerin eğitime verdikleri desteğin hayati önem taşıdığına dikkat çeken Yüksel, ailelerin sabır ve desteklerinin çocukların başarısındaki payını övdü.

Eğitimde fırsat eşitsizliğine dikkat çeken Yüksel, altyapı ve temel ihtiyaç eksikliklerinin giderilmesi için adil yatırımlar yapılması gerektiğini ifade etti.

Yaz tatilinin sadece dinlenmek değil, aynı zamanda gelişmek için de fırsat olduğuna değinen Yüksel, çocukların kitap okumaya, sanatsal ve sportif etkinliklere yönlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Son olarak, “Tüm öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve velilerimizi tebrik ediyor; ülkemizin geleceği adına umut taşıyan nesillerin yetiştirilmesi için her türlü yapıcı adımı destekleyeceğimizi belirtmek isterim.” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *