Konya
Hafif yağmur
7°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,3312 %0.25
50,8519 %0.08
6.703,23 % -2,13
Ara
Konya Postası Gazetesi Konya Meram’da bayram buluşması: Başkan Kavuş personelle bir araya geldi

Meram’da bayram buluşması: Başkan Kavuş personelle bir araya geldi

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Ramazan Bayramı öncesinde belediye personeliyle bir araya gelerek bayramlaştı. Arif Bilge Tesisleri’nde başlayıp hizmet binasında devam eden bayramlaşma programında Başkan Kavuş, mesai arkadaşlarının bayramını kutladı ve bayram boyunca çalışmalarına devam edecek personeline kolaylıklar diledi.

KAYNAK: Meram Belediyesi
Okunma Süresi: 2 dk

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Ramazan Bayramı öncesinde belediye personeliyle bir araya gelerek bayramlaştı. Arif Bilge Tesisleri’nde başlayıp hizmet binasında devam eden bayramlaşma programında Başkan Kavuş, mesai arkadaşlarının bayramını kutladı.

BAŞKAN KAVUŞ; “MERAM BÜYÜK VE GÜÇLÜ BİR AİLEDİR”

Sabahın erken saatlerinde gerçekleşen programda samimi ve sıcak görüntüler yaşanırken, Başkan Kavuş belediye çalışanlarının Meram’a sunduğu hizmetlerdeki gayretinin her zaman takdirle karşılandığını ifade etti. Meram Belediyesinin büyük ve güçlü bir aile olduğuna dikkat çeken Kavuş, çalışanların fedakârlıkları sayesinde bayramlarda hizmetlerde herhangi bir aksama yaşanmadığını vurguladı. Bayramların birlik, beraberlik ve dayanışma duygularını güçlendiren özel zamanlar olduğuna değinen Başkan Kavuş, personelin aileleriyle birlikte huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmesi temennisinde bulundu.

BAŞKAN KAVUŞ; “BELEDİYECİNİN TATİLİ YOKTUR”

Konuşmasında belediyeciliğin kesintisiz bir hizmet anlayışı gerektirdiğini belirten Başkan Kavuş, bayram süresince de Meramlıların huzurlu bir bayram geçirmesi için tüm ekiplerin görevlerinin başında olacağını ifade etti. “Belediyecinin tatili yoktur” diyen Başkan Kavuş, sözlerini şöyle sürdürdü; “Vatandaşlarımızın bayramı huzur ve güven içinde geçirebilmesi için ekiplerimiz bayram boyunca da görevlerinin başında olacak ve koordinasyon içinde çalışmalarını sürdürecek. Bizler 365 gün, 24 saat Meramlı hemşehrilerimizin hizmetindeyiz.”

BAŞKAN KAVUŞ; “HİZMETLERİMİZE YENİ SEZONDA DA KARARLILIKLA DEVAM EDECEĞİZ”

Ramazan ayının manevi atmosferinde yoğun bir çalışma dönemi geçirdiklerini de hatırlatan Başkan Kavuş, belediye çalışanlarının gösterdiği özverinin Meram Belediyesini örnek gösterilen kurumlar arasına taşıdığını belirtti. Başkan Kavuş, “Sizlerin emeği ve gayreti sayesinde Meram’da güzel hizmetlere imza atıyoruz. Ortaya koyduğumuz çalışmalarla hemşehrilerimizin gönlünde yer edinmek bizler için en büyük mutluluk. İnşallah bundan sonra da yaptıklarımızın üzerine yenilerini koyarak yolumuza kararlılıkla devam edeceğiz” diye konuştu.

Program, Başkan Kavuş’un personelle tek tek bayramlaşması ve hatıra fotoğrafları çekilmesiyle sona erdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *