Konya
Açık
32°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
40,9157 %0,77
47,9224 %1,05
4.383,41 % 0,12
Ara
Konya Postası Gazetesi Konya Meram Belediyesi Gençlik Meclisi'nin “Bi’ Meramımız Var! O da Gençlik” söyleşisi

Meram Belediyesi Gençlik Meclisi'nin “Bi’ Meramımız Var! O da Gençlik” söyleşisi

Meram Belediyesi Gençlik Meclisi, ilçe gençliğini dijital dünyanın üretken bireyleri haline getirmek amacıyla düzenlediği etkinlikle bir araya getirdi. Gençlere ilham vermek amacıyla “Bi’ Meramımız Var! O da Gençlik” temasıyla düzenlenen mobil sinematografi söyleşisi, Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi’nde büyük ilgi gördü.

KAYNAK: Meram Belediyesi
Okunma Süresi: 2 dk

Meram Belediyesi Gençlik Meclisi, gençleri dijital dünyanın üretken bireyleri haline getirmek amacıyla düzenlediği etkinliklerle ilçe gençliğine ilham vermeye devam ediyor. Bu kapsamda Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi’nde “Bi’ Meramımız Var! O da Gençlik” temasıyla mobil sinematografi söyleşisi gerçekleştirildi. 

KARAÇAY; “GENÇLİĞİN POTANSİYELİNE ALAN AÇIYORUZ”

Programın açılış konuşmasını yapan Meram Gençlik Meclisi Başkanı Abdülkahar Karaçay, “Meram Gençlik Meclisi olarak gençlerin fikirlerini özgürce ifade edebilecekleri, yeteneklerini geliştirebilecekleri, çağın ruhunu yakalayabilecekleri projeler üretmeyi hedefliyoruz. Eğitimden sanata, gönüllülükten çevre etkinliklerine kadar birçok alanda gençlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

ŞAHİN; “TEKNOLOJİ ARAÇ, HİKÂYE ESASTIR”

İçerik üreticisi Veysel Emin Şahin’in konuşmacı olarak yer aldığı programda, “Düşün, Anlat, Üret: Hikâye Anlatıcılığı Üzerine Mobil Sinematografi” başlığı altında gençlere dijital içerik üretiminin temel prensipleri aktarıldı. Söyleşi ve workshop formatında gerçekleştirilen etkinlikte gençler, hem teorik bilgilerle hem de uygulamalı örneklerle mobil sinematografi dünyası ile ilgili önemli bilgiler kazandı. Şahin, içerik üretiminin sadece paylaşım değil, aynı zamanda duygu ve düşüncelerin doğru tekniklerle aktarılması sanatı olduğunu vurgulayarak, “Akıllı telefonlar, kameralar, mikrofonlar sadece birer araç. Asıl olan, anlatmak istediğiniz hikâyedir. İçeriğinizin özgünlüğü sizi farklı kılar.” diye konuştu.  Şahin, etkinlik boyunca içerik üretim teknikleri, stratejik fikir geliştirme yolları ve dijital mecralardaki mesleki fırsatlar üzerinde de durarak gençleri kendi projelerini geliştirme konusunda da cesaretlendirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *