Kulu Belediye Başkanı Abdürrahim Sertdemir, Fatih Sultan Mehmet ve Yenimahalle’de altyapı çalışmaları tamamlanan bölgelerde kilitli parke taş tamirat çalışmalarının aralıksız sürdüğünü açıkladı.
Kulu Belediyesi ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında bozulan yollar onarılarak daha güvenli, düzenli ve konforlu hale getiriliyor. İş makineleri ve saha ekiplerinin yoğun mesai harcadığı bölgelerde vatandaşların ulaşımda daha rahat etmesi hedefleniyor.

Başkan Sertdemir yaptığı paylaşımda, Kulu’nun her noktasında yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmaların titizlikle sürdürüleceğini belirterek, belediye ekiplerinin planlanan program doğrultusunda çalışmalarına devam edeceğini ifade etti.