Konya
Parçalı bulutlu
-2°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
43,1893 %0.07
50,3795 %0.17
6.409,48 % 0,72
Ara
Konya Postası Gazetesi Konya KTÜN, ilk uluslararası MoU’sunu Minhaj University Lahore ile imzaladı

KTÜN, ilk uluslararası MoU’sunu Minhaj University Lahore ile imzaladı

Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN) uluslararasılaşma hedefleri doğrultusunda 2026 yılının ilk genel iş birliğini protokolünü (MoU) Pakistan’da bulunan Minhaj University Lahore (MUL) ile imzaladı.

KAYNAK: Haber Merkezi
Okunma Süresi: 1 dk

Çevrimiçi olarak yapılan imza törenine, Konya Teknik Üniversitesi adına Rektör Prof. Dr. Osman Nuri Çelik, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nurettin Çetinkaya, Dış İlişkiler Kurum Koordinatörü Doç. Dr. Muharrem Hilmi Aksoy ve Dış İlişkiler Kurum Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Teslime Gökgöl katıldı. Minhaj University Lahore’ı temsilen ise Rektör Prof. Dr. Sajid Mehmood Shahzad, Genel Sekreter Prof. Dr. Khurram Shahzad, Uluslararası İş Birlikleri Koordinatörü Waqas Ashraf ve Uluslararası İş Birlikleri Koordinatör Yardımcısı Qamar Zaman görüşmeye katıldı.

İmzalanan genel iş birliği ile iki üniversite arasında; lisansüstü düzeyde ortak programlar, akademik personel ve öğrenci hareketliliği, ortak araştırma, bilimsel etkinlikler ve ortak projeler, yaz okulları ve eğitim materyali paylaşımı gibi birçok alanda iş birliği yapılması hedefleniyor. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *