Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Metallerin İşlenmesi ile Kalıp İmalatı (32.) Meslek Komitesi üyeleriyle bir araya geldi.
Düzenlenen istişare toplantısının ardından sektör temsilcileriyle görüş alışverişinde bulunulan buluşmada, metal işleme ve kalıp imalatı alanında yaşanan gelişmeler, üretim süreçlerinde karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri ele alındı. Sektörün rekabet gücünün artırılması, ihracat potansiyelinin geliştirilmesi ve nitelikli iş gücü konuları toplantının öne çıkan başlıkları arasında yer aldı.
Başkan Selçuk Öztürk, üyelerin talep ve önerilerini dinleyerek Konya sanayisinin güçlenmesi adına ortak akıl ve istişarenin önemine vurgu yaptı. KTO’nun her zaman üyelerinin yanında olduğunu belirten Öztürk, sektörün gelişimine katkı sağlayacak çalışmaları sürdüreceklerini ifade etti.
KAYNAK: Fatmagül KIZMAZ
Okunma Süresi: 1 dk
Bakan Yardımcısı Eminoğlu Konyalı gençlerle buluştu
#Konya / 03 Mart 2026
Konya'da gönül sofrası kuruldu
#Konya / 03 Mart 2026
Yorumlar
*
Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *