Konya
Parçalı az bulutlu
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
45,0590 %0.04
52,7855 %-0.07
6.624,80 % -2,29
Ara
Konya Postası Gazetesi Konya Konya–Vietnam iş birliği güçleniyor: Lam Dong heyeti KTO’da!

Konya–Vietnam iş birliği güçleniyor: Lam Dong heyeti KTO’da!

Konya Ticaret Odası, Vietnam heyetini ağırladı. Ziyarette, ticaret ve yatırım ilişkileri değerlendirildi. Başkan Öztürk, iki ülke arasında iş birliğinin artırılması ve uzun vadeli ortaklıklar için destek vereceklerini belirtti.

KAYNAK: Fatmagül KIZMAZ
Okunma Süresi: 1 dk

Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Vietnam’ın Lam Dong Eyaleti Halk Komitesi Başkan Yardımcısı Dinh Van Tuan, Vietnam Ankara Büyükelçisi Dang Thi Thu Ha ve beraberlerindeki heyeti Oda’da misafir etti.

Gerçekleştirilen ziyarette, Konya ile Vietnam arasındaki ticaret, yatırım ve karşılıklı dostluk ilişkilerinin güçlendirilmesine yönelik kapsamlı değerlendirmelerde bulunuldu. 

Toplantıda özellikle Konya ile Lam Dong bölgesi arasındaki ekonomik potansiyel, sektör iş birlikleri ve karşılıklı fırsatlar ele alındı.

Başkan Selçuk Öztürk, Konya Ticaret Odası olarak iki ülke arasındaki ticari ilişkilerin geliştirilmesi için her türlü girişimi desteklemeye hazır olduklarını vurgulayarak, Konya iş dünyasının yeni pazarlara açılması, firmalar arası iş birliklerinin artırılması ve uzun vadeli ortaklıkların teşvik edilmesi adına çalışmaların sürdürüleceğini belirtti.

Ziyaret sonunda Başkan Öztürk, nazik ziyaretleri ve iş birliğine yönelik olumlu yaklaşımları dolayısıyla Başkan Yardımcısı Dinh Van Tuan’a, Büyükelçi Dang Thi Thu Ha’ya ve heyet üyelerine teşekkür etti.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *