Konyaspor Kulübü Başkanı Ömer Atiker, AK Parti Konya İl Başkanı Fatih Özgökçen ve Konyaspor 2. Başkanı Celalettin Hakan Katırcı ile birlikte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti.
Ziyaretin ardından açıklama yapan Atiker, Bakan Kurum’un Konya ve Konyaspor’a olan desteğinin büyük bir anlam taşıdığını belirtti:
“Sayın Bakanımızın her zaman Konya’nın ve Konyaspor’un yanında olması bizler için büyük bir gurur ve motivasyon kaynağıdır. Hem şehircilik projeleri hem de spora verdiği önemle, şehrimize değer katan çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Konyaspor camiası olarak Sayın Bakanımızın desteğini arkamızda hissetmek, bizlere güç veriyor.”
Atiker, Konya AK Parti İl Başkanı Fatih Özgökçen’e de katkıları için teşekkür ederek şöyle konuştu:
“Ayrıca, Konya AK Parti İl Başkanımız Sayın Fatih Özgökçen’e de destekleri ve katkıları için teşekkür ediyorum. Şehrimizin spor kültürüne katkı sağlayan her adım, daha güçlü bir gelecek için önemli bir yatırımdır.”
Ziyaretin Konya ve Konyaspor adına hayırlara vesile olmasını temenni eden Atiker, birlik ve beraberlik mesajı verdi:
“Bu ziyaretin, Konya’mız ve Konyaspor’umuz için hayırlara vesile olmasını diliyor; birlik ve beraberlik içinde daha nice başarılara ulaşacağımıza yürekten inanıyorum.”
Başkan Atiker, son olarak Bakan Kurum’a teşekkür ederek sözlerini tamamladı.