Konya
Açık
6°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
43,9673 %0.01
51,1852 %0.11
7.262,64 % 0,81
Ara
Konya Postası Gazetesi Konya Konya'nın su kaynaklarına kritik inceleme!

Konya'nın su kaynaklarına kritik inceleme!

DSİ 4. Bölge Müdürü Mehmet Alp, Beyşehir ve Derebucak'ta saha incelemeleri yaptı. Ekipler, su kaynakları ve arazi durumu hakkında bilgi alarak etkin kullanım ve altyapı planlamaları üzerine değerlendirmelerde bulundu. Alp, projelerin ilerlemesini sağlamak için önerilerde bulundu.

KAYNAK: Fatmagül KIZMAZ
Okunma Süresi: 1 dk

DSİ 4. Bölge Müdürü Mehmet Alp ve beraberindeki teknik heyet, Beyşehir ve Derebucak ilçelerinde önemli saha incelemeleri gerçekleştirdi.


Heyet, mahallelerdeki kaynak suları ile Gembos Ovası’ndaki su ve arazi durumunu yerinde değerlendirerek, bölgedeki su kaynaklarının etkin kullanımı ve altyapı planlamalarıyla ilgili bilgi aldı.
Bölge Müdürü Alp, incelemeler sırasında sahada görevli ekiplerle görüşerek çalışmaları yakından takip etti ve projelerin sağlıklı ilerlemesi için önerilerde bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *