Ilgın’ın doğal mirası her geçen gün daha fazla ilgi görmeye devam ediyor. Ilgın Belediye Başkanı Ömer Apil, ilçenin Çiğil Mahallesi’nde bulunan ve eşsiz görselliğiyle dikkat çeken Gelin Kayaları bölgesinin fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşarak, bu doğal güzelliğin herkese açık bir değer olduğunu vurguladı.

Başkan Apil paylaşımında; “Memleketimizin her köşesi ayrı bir güzel” sözleriyle bölgenin tanıtımının önemine dikkat çekti.
İlçeye gelen ziyaretçilerin mutlaka görmesi gereken doğal oluşumlardan biri haline gelen Gelin Kayaları, fotoğraf tutkunlarının da renkli duraklarından biri oldu.

Ilgın Belediyesi, bölgenin daha fazla tanıtılması ve turizm açısından hak ettiği değeri görmesi için çalışmalarını sürdürüyor.