Konya
Parçalı bulutlu
4°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
45,2261 %0.07
52,8919 %0.04
6.612,83 % 0,63
Ara
Konya Postası Gazetesi Konya Konya'nın o ilçesinde hasat zamanı yaklaşıyor: Sofralarda yer alacak!

Konya'nın o ilçesinde hasat zamanı yaklaşıyor: Sofralarda yer alacak!

Tuzlukçu'da, belediyeye ait bağlarda üzümlerin olgunlaşmaya başlamasıyla hasat heyecanı yaşanıyor. Çekilen görüntüler, üzüm salkımlarının birkaç hafta içinde sofralardaki yerini alacağını gösteriyor. Bu durum, ilçenin önemli tarımsal kaynaklarından olan üzüm üretiminde bereketli bir dönemin habercisi olarak karşılandı.

Okunma Süresi: 1 dk

 Tuzlukçu ilçesinin önemli tarım ürünlerinden olan üzümler olgunlaşmaya başladı. Tuzlukçu Belediyesi'ne ait bağ alanında çekilen görüntüler, salkımların irileştiğini ve tanelerin renk almaya başladığını gösteriyor.

Yetkililer, üzümlerin birkaç hafta içinde tam olgunluğa erişerek tezgahlardaki ve sofralardaki yerini alacağını belirtiyor. Bu durum, hem çiftçiler hem de ilçe ekonomisi için bereketli bir hasat döneminin yaklaştığının müjdecisi olarak değerlendiriliyor. Tuzlukçu'da yetişen üzümlerin kalitesi ve lezzetiyle öne çıktığı biliniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *