Konya’nın Güneysınır ilçesinde Mevlana Mahallesi’ne kazandırılacak Toplu Konut ve İşyeri Projesi için temel atma töreni gerçekleştirilecek.
Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir, ilçeye yönelik önemli projelerden birini daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, tüm hemşehrilerini temel atma törenine davet etti.

Mevlana Mahallesi’nde, hastane karşısında hayata geçirilecek Toplu Konut ve İşyeri Projesi’nin temel atma töreni, Konya Milletvekili M. Hakan Özer’in katılımıyla gerçekleştirilecek.
11 Eylül Cuma günü saat 13.45’te düzenlenecek törende projenin temeli atılacak. Başkan Ahmet Demir, Güneysınır için gerçekleştirilecek bu önemli buluşmaya tüm ilçe sakinlerini davet etti.
Tören yeri: Mevlana Mahallesi – Hastane Karşısı
Tarih: 11 Eylül Cuma
Saat: 13.45