Konya
Açık
24°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
45,4233 %0.08
53,2145 %-0.24
6.838,29 % -0,62
Ara
Konya Postası Gazetesi Konya Konya'nın o bölgesine hayat kurtaracak dev takviye!

Konya'nın o bölgesine hayat kurtaracak dev takviye!

Konya'nın Altınekin ilçesinde itfaiye hizmetlerini güçlendirmek amacıyla yeni Kaza ve Arama Kurtarma Aracı temin edildi. Başkan Fatih Orhan, destek veren Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve İtfaiye Daire Başkanına teşekkür etti.

KAYNAK: Fatmagül KIZMAZ
Okunma Süresi: 1 dk

Konya’nın Altınekin ilçesinde itfaiye hizmetlerinin güçlendirilmesi adına önemli bir adım atıldı. Altınekin İtfaiye Birimi’ne kazalara ve afetlere müdahalede kullanılacak yeni Kaza ve Arama Kurtarma Aracı kazandırıldı.

Fatih Orhan yaptığı açıklamada, desteklerinden dolayı Uğur İbrahim Altay ve Latif Erdoğan’na teşekkür etti.

Başkan Orhan açıklamasında, “Altınekin itfaiye birimimize kazandırılan Kaza ve Arama Kurtarma aracımız ilçemize hayırlı olsun. Bizlere desteklerini esirgemeyen Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay’a ve İtfaiye Daire Başkanımız Sayın Latif Erdoğan’a şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Yeni aracın özellikle trafik kazaları, doğal afetler ve acil müdahale gerektiren olaylarda ekiplerin çalışmalarına büyük katkı sağlaması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *