Konya’da alışveriş ve eğlenceyi bir araya getirecek Hediyelik Eşya Festivali, 3 Şubat’ta M1 Konya AVM’de kapılarını ziyaretçilere açıyor. Festival boyunca birbirinden renkli etkinlikler, atölye çalışmaları ve sürpriz çekilişler katılımcılarla buluşacak.
Her yaştan ziyaretçiye hitap eden organizasyonda; maskot gösterileri, eğlenceli aktiviteler ve Yapay Zekâ destekli PhotoBooth deneyimi de yer alacak. Hem keyifli vakit geçirmek hem de özgün hediyelik ürünleri keşfetmek isteyenler için festival, kaçırılmayacak bir etkinlik sunuyor.

Eğlence dolu anlara sahne olacak Hediyelik Eşya Festivali, Konya’da sosyal yaşama renk katmayı hedefliyor. Festival, ziyaretçilerini alışverişin yanı sıra interaktif ve eğlenceli deneyimlerle karşılamaya hazırlanıyor.
Tarih: 3 Şubat
Yer: M1 Konya AVM