Konya
Açık
31°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
47,7590 %0.06
55,1696 %0.05
6.788,85 %1.26
Konya Postası Gazetesi Konya Konya'nın karpuzları hasat edildi: İlk tadım yapıldı!

Konya'nın karpuzları hasat edildi: İlk tadım yapıldı!

Konya’nın Çumra ilçesinde hasat sevinci yaşanırken, Başkan Mehmet Aydın, üreticilerle bir araya gelerek sezonun durumu ve beklentileri üzerine sohbet etti. Başkan, tarımsal üretimin sürdürülebilirliğini desteklediklerini vurgulayarak, çiftçilerin yanında olduklarını belirtti.

Konya'nın karpuzları hasat edildi: İlk tadım yapıldı!
KAYNAK: Fatmagül KIZMAZ
Okunma Süresi: 1 dk

Konya’nın Çumra ilçesinde tarımsal üretimin yoğun olduğu bölgelerde hasat heyecanı yaşanırken, Başkan Mehmet Aydın da üreticilerin çalışmalarına eşlik etti. Tarlada gerçekleştirilen hasat programında üreticilerle bir araya gelen Başkan Aydın, sezonun gidişatı ve üreticilerin beklentileri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Hasat çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Mehmet Aydın, çiftçilerle sohbet ederek ürünlerin verimi, tarımsal faaliyetlerde yaşanan gelişmeler ve üreticilerin karşılaştığı sorunlar hakkında bilgi aldı. Tarladaki emeğin ve alın terinin önemine dikkat çeken Aydın, üreticilerin her zaman yanında olduklarını ifade etti.

Çumra’nın tarım ve üretim açısından önemli bir merkez olduğunu belirten Başkan Aydın, bereketli bir sezon geçirilmesinin hem çiftçiler hem de ilçe ekonomisi açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.

Üreticiler de ziyaretinden dolayı Başkan Aydın’a teşekkür ederek, tarımsal üretimin sürdürülebilirliği ve çiftçilerin desteklenmesi konusunda görüşlerini paylaştı.

Hasat programı, üreticilerle yapılan sohbetlerin ardından tarlada gerçekleştirilen hasat çalışmalarıyla devam etti. Çumra’da emek, üretim ve bereketin buluştuğu hasat sezonunda çiftçilerin yüzü gülerken, yeni sezon için de umutlar güçlendi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız