Konya’nın ilk ve tek evcil hayvan oteli ve kreşi olma özelliğini taşıyan Taby Paws Hotel, yakın zamanda kapılarını minik misafirlerine açmıştı. Hem otel hem de gündüz kreşi olarak hizmet veren merkezde, kediler ve köpekler güvenli, hijyenik ve sevgi dolu bir ortamda vakit geçiriyor.
Taby Paws Hotel'in kurucusu Hidayet Yumru, otelin kurulduğu günden bu yana Konyalı vatandaş tarafından beğeni ile karşılandığını söyledi.

Konfor düzeyi ile dikkat çeken otelde hayvanların keyfi yerinde. Kedi ve köpekler için ayrı alanlar, günlük oyun ve egzersiz saatleri, uzman personel gözetiminde bakım ve düzenli veteriner kontrolleri gibi birçok hizmet sunuluyor. Hayvanlar ise adeta tatildeymiş gibi; mutlular, keyifleri yerinde ve sahiplerinin yokluğunu hiç aramıyorlar.

Taby Paws Hotel, hem hayvanların fiziksel hem de duygusal ihtiyaçlarını gözeten yapısıyla kısa sürede ilgi odağı haline geldi. Konya’da hayvan dostları için büyük bir boşluğu dolduran bu girişim, aynı zamanda modern şehir yaşamında evcil hayvanların refahını ön plana çıkaran önemli bir adım oldu.