Konya
Hafif yağmur
6°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
45,2057 %0
53,0405 %-0.11
6.703,28 % -0,19
Ara
Konya Postası Gazetesi Konya Konya'nın gıda devinden güçlü birliktelik!

Konya'nın gıda devinden güçlü birliktelik!

Et ve Süt Kurumu yöneticileri Mücahid Taylan ve Aydın Yağız, PANKOBİRLİK Başkanı Ramazan Erkoyuncu'yu ziyaret ederek Türk tarımı ve hayvancılığı konusunda iş birliklerini ve gelecekteki ortak çalışmaları değerlendirdi. Erkoyuncu, iş birliklerinin önemini vurguladı.

KAYNAK: Fatmagül KIZMAZ
Okunma Süresi: 1 dk

Et ve Süt Kurumu (ESK) Genel Müdürü Mücahid Taylan ile Kurumsal Risk ve Performans Değerlendirme Daire Başkanı Aydın Yağız, PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu’yu ziyaret etti.

Ziyarette, Türk tarımı ve hayvancılığı üzerine kapsamlı bir görüşme gerçekleştirildi. Mevcut iş birliklerinin yanı sıra gelecekte yapılması planlanan ortak çalışmalar hakkında da fikir alışverişinde bulunuldu.

Başkan Ramazan Erkoyuncu, nazik ziyaretleri için ESK Genel Müdürü Taylan ve Daire Başkanı Yağız’a teşekkür ederek, “Türk tarımı ve hayvancılığına değer katacak her iş birliğini önemsiyor, üreticimizin yanında olmaya devam ediyoruz” dedi. 
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *