KTO Başkanı Selçuk Öztürk, Konya Ticaret Odası ev sahipliğinde gerçekleştirilen önemli bir toplantıda, Mustafa Gündoğan ve Konya Valiliği Proje Geliştirme ve Destekleme Koordinatörlüğü ekibini ağırladı.
Konya Ticaret Odası’nda düzenlenen toplantıda, Konya Valiliği bünyesinde yürütülen proje geliştirme çalışmaları ve önümüzdeki dönemde kurumlar arasında hayata geçirilebilecek iş birliği alanları ele alındı. Görüşmede, Konya’nın ekonomik ve sosyal kalkınmasına katkı sağlayacak projelerin geliştirilmesi ve desteklenmesi konusunda yapılabilecek ortak çalışmalar üzerine istişarelerde bulunuldu.

Toplantının ardından açıklamada bulunan KTO Başkanı Selçuk Öztürk, Konya’nın gelişimine katkı sağlayacak projelerin önemine dikkat çekerek, “Konya Valiliği Proje Geliştirme ve Destekleme Koordinatörlüğü toplantısına Odamızda ev sahipliği yaptık. Konya Vali Yardımcımız Sayın Mustafa Gündoğan ve koordinatörlük ekibiyle bir araya gelerek yürütülen çalışmalar ile önümüzdeki dönemde geliştirilebilecek iş birliği alanları üzerine istişarelerde bulunduk.” ifadelerini kullandı.
Öztürk, şehrin ekonomik ve sosyal kalkınmasına katkı sağlayacak projelerin hayata geçirilmesine yönelik yürütülen çalışmalardan dolayı Konya Vali Yardımcısı Mustafa Gündoğan ve koordinatörlük ekibine teşekkür etti.