Doğanhisar Belediye Başkanı Ali Öztoklu, Başköy Mahallesi’nde yıllardır beklenen Tokmak Deresi ıslah çalışmalarının başladığını duyurdu.
İlçe genelinde taşkın riskini azaltması ve dere yatağının daha güvenli hale getirilmesi amacıyla başlatılan çalışma, bölge halkı tarafından memnuniyetle karşılandı. Proje ile birlikte hem çevre güvenliğinin artırılması hem de mahalle altyapısının güçlendirilmesi hedefleniyor.

Başkan Öztoklu, yapılan açıklamada verilen bir sözün daha yerine getirilmesinden duydukları memnuniyeti ifade ederek, “Mahallemize hayırlı olsun” mesajını paylaştı.
Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Tokmak Deresi’nin daha düzenli, güvenli ve çevreyle uyumlu bir yapıya kavuşması bekleniyor.