Konya
Az bulutlu
19°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
45,3703 %0.27
53,4378 %0.39
6.880,95 % 0,95
Ara
Konya Postası Gazetesi Konya Konyalı vekil Türkiye’nin petrol üssünde: Gabar’da tarih yazılıyor!

Konyalı vekil Türkiye’nin petrol üssünde: Gabar’da tarih yazılıyor!

AK Parti Konya Milletvekili Hakan Özer, Gabar’da günlük 81 bin varil üretimle Türkiye'nin enerji bağımsızlığına büyük katkı sağlandığını belirterek, “Bu enerji sadece petrol değil, bağımsızlığımızın simgesidir” dedi.

Okunma Süresi: 1 dk

AK Parti Konya Milletvekili Hakan Özer, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ın ev sahipliğinde Şırnak Gabar’da gerçekleştirilen Şehit Esma Çevik Petrol Üretim Tesisi incelemelerine katıldı. Özer, yaptığı açıklamada Türkiye’nin enerji alanındaki vizyonuna ve sahadaki etkileyici tabloya dikkat çekti.

Milletvekili Özer, bölgede günlük 81 bin varil petrol üretimi, 3200 çalışan ve güçlü ekonomik katkının Türkiye’nin enerji bağımsızlığı yolunda büyük bir adım olduğunu vurguladı.

“Gabar’daki bu enerji, sadece petrol değil; bağımsızlığımızın ve geleceğe olan inancımızın simgesidir,” diyen Özer, bu büyük vizyonun mimarı olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *