Konya
Parçalı bulutlu
26°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
46,0922 %0.12
53,4242 %-0.32
6.504,34 % -1,79
Konya Postası Gazetesi Konya Konyalı üreticinin yolu açılıyor: Arazi yollarında büyük hamle!

Konyalı üreticinin yolu açılıyor: Arazi yollarında büyük hamle!

Doğanhisar Belediyesi, kırsal mahallelerde tarım arazilerine erişimi kolaylaştırmak için arazi yolu çalışmalarını sürdürüyor. Belediye yetkilileri, yerinde incelemelerle üreticilerin ulaşımını güvenli ve hızlı hale getirmeyi hedefliyor. Yeni düzenlemeler de planlanıyor.

Konyalı üreticinin yolu açılıyor: Arazi yollarında büyük hamle!
KAYNAK: Fatmagül KIZMAZ
Okunma Süresi: 1 dk

Doğanhisar Belediyesi, kırsal mahallelerde üreticilerin tarım arazilerine erişimini kolaylaştırmak amacıyla yürütülen arazi yolu çalışmalarını sahada incelemeye devam ediyor.

Ali Öztoklu, Deştiğin, Yenice, Ayaslar ve Merkez mahallelerinde sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldı. Yapılan çalışmaların, özellikle üreticilerin arazilere ulaşımını daha güvenli ve hızlı hale getirmesi hedefleniyor.

Belediye ekiplerinin, tarımsal faaliyetlerin verimliliğini artırmak ve kırsal ulaşım altyapısını güçlendirmek amacıyla mahallelerdeki arazi yollarında iyileştirme ve düzenleme çalışmalarına planlı şekilde devam ettiği belirtildi.

Sahada yapılan incelemelerde, ihtiyaç duyulan noktalarda yeni düzenlemelerin de programa alınacağı ifade edildi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız