Konya
Parçalı bulutlu
6°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
45,0290 %0.22
52,7982 %0.25
6.814,35 % 0,52
Ara
Konya Postası Gazetesi Konya Konyalı gençler Anamas Dağı’nın zirvesinde buluştu!

Konyalı gençler Anamas Dağı’nın zirvesinde buluştu!

Konya Selçuk Üniversitesi Uniportal Topluluğu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Anamas Dağı'nda bayraklı doğa yürüyüşü düzenledi. Katılımcılar doğada keyifli bir gün geçirirken, birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

KAYNAK: Fatmagül KIZMAZ
Okunma Süresi: 1 dk

Konya Selçuk Üniversitesi Uniportal Topluluğu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında geleneksel hale getirdiği bayraklı doğa yürüyüşünü bu yıl da büyük bir coşkuyla gerçekleştirdi.

Anamas Dağı’nın eşsiz doğasında düzenlenen etkinlikte, Kurucuova, İslibucak Ormanı ve Kekik Yaylası güzergâhı boyunca yürüyüş yapıldı. Katılımcılar, hem doğayla iç içe keyifli bir gün geçirdi hem de 23 Nisan’ın ruhuna uygun şekilde birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Türk bayraklarıyla gerçekleştirilen yürüyüşte, gençlerin coşkusu ve doğaya olan ilgisi dikkat çekti. Rota boyunca verilen molalarda çeşitli etkinlikler düzenlenirken, katılımcılar hatıra fotoğrafları çekerek günü ölümsüzleştirdi.

Etkinliğe destek veren Beyşehir Belediye Başkanı Sayın Adil Bayındır’a, Albero Grup adına Mehmet Ali Gürbüz’e, İsmail’e ve yürüyüşün organizasyonunda öncülük eden Tuna Berkay Kamış’a teşekkür edildi.

Uniportal Topluluğu yetkilileri, bu tür etkinliklerin geleneksel hale getirilerek her yıl daha geniş katılımla sürdürülmesinin hedeflendiğini ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *