Konya
Parçalı bulutlu
9°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
50,0530 %0.06
56,3459 %0.23
6.635,59 %1.53
Konya Postası Gazetesi Konya Konyalı Ceyda Bayındır, TV360 ekranlarında birinciliğe ulaştı!

Konyalı Ceyda Bayındır, TV360 ekranlarında birinciliğe ulaştı!

TV360 ekranlarında yayınlanan Ben Bilirim yarışmasına Zonguldak’ın Ereğli ilçesinden katılan aslen Konya Akşehirli olan 34 yaşındaki özel eğitim öğretmeni Ceyda Bayındır, 2 Kasım akşamı 2180 puanla birinci oldu. Bayındır’ın başarısı Akşehir’de büyük sevinç ve gurur yaşattı.

Konyalı Ceyda Bayındır, TV360 ekranlarında birinciliğe ulaştı!
KAYNAK: Haber Merkezi
Okunma Süresi: 2 dk

TV360 ekranlarında yayınlanan sevilen bilgi yarışması Ben Bilirim’e katılan aslen Konya Akşehirli 34 yaşındaki özel eğitim öğretmeni Ceyda Bayındır, 2 Kasım 2026 Pazartesi akşamı yayınlanan bölümde 2180 puan toplayarak birinci oldu. Zonguldak’ın Ereğli ilçesinden yarışmaya katılan Bayındır, elde ettiği başarıyla hem ailesini hem de Akşehirli hemşehrilerini gururlandırdı.

Akşehir, televizyon ekranlarından gelen güzel bir haberle gurur yaşadı. TV360’ta yayınlanan ve bilgi, dikkat, hafıza ile genel kültürün ön plana çıktığı Ben Bilirim yarışmasında mücadele eden 34 yaşındaki Ceyda Bayındır, gösterdiği başarılı performansla gecenin birincisi olmayı başardı.

Aslen Akşehirli olan, ancak Zonguldak’ın Ereğli ilçesinden yarışmaya katılan Ceyda Bayındır, özel eğitim öğretmeni olarak görev yapıyor. Mesleğiyle hayatlara dokunan Bayındır, bu kez bilgi yarışmasındaki performansıyla izleyicilerin karşısına çıktı.

2 Kasım akşamı ekrana gelen bölümde birbirinden farklı soruları yanıtlayan yarışmacılar arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı. Sorular karşısında sergilediği başarılı performansla puanlarını artıran Bayındır, yarışmayı 2180 puanla tamamlayarak birincilik kürsüsüne çıktı.

AİLESİ VE HEMŞEHRİLERİ EKRAN BAŞINA KİLİTLENDİ

Ceyda Bayındır’ın yarışmadaki mücadelesi, ailesi, yakınları ve Akşehirli hemşehrileri tarafından da büyük bir heyecanla takip edildi. Yarışma boyunca ekran başında kendisine destek veren ailesi ve sevenleri, birincilik haberiyle büyük mutluluk yaşadı.

Akşehirli kimliğiyle yarışmada elde ettiği başarı, ilçede de sevinçle karşılandı. Ereğli’den katıldığı yarışmada Akşehir’in adını duyuran Bayındır, 2180 puanlık derecesiyle hem kendi başarısını ortaya koydu hem de memleketine güzel bir gurur yaşattı. Akşehirli Ceyda Bayındır’ın Ben Bilirim yarışmasında elde ettiği birincilik, ailesi ve hemşehrileri için unutulmayacak bir gurur tablosu oldu.

Ceyda Bayındır’ı tebrik ediyor, meslek hayatında ve bundan sonraki yaşamında başarılarının devamını diliyoruz.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız