Konya
Açık
30°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
47,7609 %0.06
55,1320 %-0.02
6.773,91 % 1,04
Konya Postası Gazetesi Konya Konyalı Başkan taş döşemeleri tek tek inceledi!

Konyalı Başkan taş döşemeleri tek tek inceledi!

Doğanhisar Belediye Başkanı Ali Öztoklu, Deştiğin Mahallesi'nde yapılan taş döşeme çalışmalarını yerinde inceledi. Mahalle sakinleriyle bir araya gelerek taleplerini dinleyen Öztoklu, ihtiyaçların yerinde tespitinin önemine vurgu yaptı ve planlanan çalışmaların bu doğrultuda ilerleyeceğini belirtti.

Konyalı Başkan taş döşemeleri tek tek inceledi!
KAYNAK: Fatmagül KIZMAZ
Okunma Süresi: 1 dk

Doğanhisar Belediye Başkanı Ali Öztoklu, Deştiğin Mahallesi’nde tamamlanan taş döşeme çalışmalarını yerinde inceleyerek mahallede yapılması planlanan çalışmaları değerlendirdi.

Mahallede ihtiyaç duyulan ve taş döşemesi yapılacak alanları da inceleyen Başkan Öztoklu, ardından mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Hemşehrileriyle sohbet eden Öztoklu, vatandaşların talep ve beklentilerini dinledi.

Mahallelerin ihtiyaçlarını yerinde tespit etmenin ve vatandaşlarla doğrudan görüşmenin önemine dikkat çeken Başkan Öztoklu, yapılacak çalışmaların mahalle sakinlerinin talepleri doğrultusunda değerlendirildiğini belirtti.

Başkan Öztoklu, Doğanhisar’ın ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla çalışmaların imkânlar doğrultusunda adım adım sürdürüleceğini ifade etti.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız