Konya
Parçalı bulutlu
0°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,2795 %0.22
50,5902 %-0.78
7.136,03 % -0,98
Ara
Konya Postası Gazetesi Konya Konyalı Başkan Apil vatandaşlarla gönül gönüle!

Konyalı Başkan Apil vatandaşlarla gönül gönüle!

Ilgın Belediye Başkanı Ömer Apil, Ramazan ayı kapsamında Balkı Mahallesi'nde vatandaşlarla iftar yaparak birlik ve beraberlik mesajı verdi. Samimi bir ortamda gerçekleşen etkinlikte, mahalle sakinlerinin talepleri dinlendi ve dayanışma ruhu vurgulandı.

KAYNAK: Fatmagül KIZMAZ
Okunma Süresi: 1 dk

Ilgın Belediye Başkanı Ömer Apil, Ramazan ayı kapsamında mahalle ziyaretlerini sürdürürken Balkı Mahallesi’nde vatandaşlarla birlikte iftar yaptı. Ilgın Belediye Başkanı Apil’in sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda, Ramazan’ın birlik ve beraberlik ruhuna vurgu yapıldı.

Başkan Apil Balkı Mahallesi’nde İftar Sofrasında Vatandaşlarla Buluştu

Konya’nın Ilgın ilçesinde Ramazan ayının manevi atmosferi mahalle iftarlarında yaşanmaya devam ediyor. Ilgın Belediye Başkanı Ömer Apil, Balkı Mahallesi’nde düzenlenen iftar programında mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Başkan Apil, iftar programına ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bugün iftarımızı Balkı Mahallemizde hemşehrilerimizle birlikte yaptık. Ramazan birlikte güzel” ifadelerini kullandı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada vatandaşlarla sohbet eden Başkan Apil, mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini de dinledi. İftar programı, Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ruhunu yansıtan görüntülere sahne oldu.

Ramazan ayı boyunca farklı mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam eden Başkan Apil, ilçede birlik ve beraberliği güçlendiren etkinliklerin süreceğini belirtiyor.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *