Konya
Parçalı az bulutlu
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
45,2499 %0.07
53,4124 %0.45
6.909,06 % 1,31
Ara
Konya Postası Gazetesi Konya Konyalı Başkan 51 yıl sonra buluştu: Duygu dolu sözlerle anlattı!

Konyalı Başkan 51 yıl sonra buluştu: Duygu dolu sözlerle anlattı!

Başkan Adil Bayındır: “51 yıl sonra aynı sıraları paylaşan dostlarla yeniden buluşmak tarifsiz bir mutluluktu.”

Okunma Süresi: 2 dk

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Konya Selçuk Üniversitesi Devlet Mühendislik ve Mimarlık Akademisi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olduğu devre arkadaşlarıyla 51 yıl aradan sonra Beyşehir’de bir araya geldi. Duygusal buluşmayı sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Bayındır, bu özel anın “tarifsiz bir mutluluk” olduğunu belirtti.

Bayındır, yaptığı açıklamada zamanın kıymeti, dostluk ve vefa üzerine duygularını dile getirerek, “Aynı sıralarda birlikte ter döktüğümüz, hayaller kurduğumuz, gençliğimizi paylaştığımız arkadaşlarımızla yeniden buluşmak; geçmişin sıcaklığını bugünün kalbinde hissettirdi” dedi.

Mezuniyetin ardından ülkenin çeşitli yerlerinde mühendis olarak görev yapan arkadaşlarının her birine ayrı ayrı gurur duyduğunu vurgulayan Başkan Bayındır, "Hayatları boyunca görev yaptıkları her alanda ülkesine ve milletine katkı sundular" ifadelerini kullandı.

Bu özel buluşmaya katılanlara teşekkür eden Bayındır, hayatını kaybeden sınıf arkadaşlarını da unutmadı. “Aramızdan ayrılan, ebediyete irtihal eden kıymetli arkadaşlarımızı rahmet ve özlemle anıyor, ruhları şad olsun diyorum” sözleriyle duygularını paylaştı.

Açıklamasını, “Vefa, geçmişe duyulan saygıdır… Dostluk ise zamanla daha da derinleşen bir hazine” sözleriyle tamamlayan Başkan Adil Bayındır, "Ne mutlu bize ki böylesi güzel dostluklara sahibiz" diyerek, bu anlamlı buluşmanın önemine dikkat çekti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *