Konya
Hafif yağmur
6°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
45,2057 %0
53,0405 %-0.11
6.703,28 % -0,19
Ara
Konya Postası Gazetesi Konya Konyalı ailenin gururu: İki evladı da anestezi uzmanı oldu

Konyalı ailenin gururu: İki evladı da anestezi uzmanı oldu

Cihanbeyli'nin Bulduk Mahallesi'nden Fikret ve Emine Kalan, çocukları Dr. Barış ve Dr. Berfin Kalan'ın tıp alanındaki başarılarıyla gurur duyuyor. İki kardeşin aynı branşta uzmanlaşması, aile ve mahalle halkı için büyük bir sevinç kaynağı oldu.

KAYNAK: Fatmagül KIZMAZ
Okunma Süresi: 1 dk

Konya’nın Cihanbeyli ilçesine bağlı Bulduk Mahallesi’nden Fikret Kalan ve Emine Kalan çifti, evlatlarının başarılarıyla büyük bir gurur yaşıyor.

Ailenin oğlu Dr. Barış Kalan, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı olarak görev yaparken; kızı Dr. Berfin Kalan ise Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nde aynı bölümde doktor olarak hizmet veriyor.

İki kardeşin aynı branşta uzmanlaşarak Türkiye’nin önemli üniversitelerinde görev yapmaları, hem aileleri hem de memleketleri Cihanbeyli için büyük bir sevinç kaynağı oldu.

Kalan ailesi, evlatlarının elde ettiği başarıdan dolayı mutluluklarını dile getirirken, mahalle halkı da “Cihanbeyli’nin gururları” olarak anılan Barış ve Berfin kardeşleri tebrik ediyor.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *