Konya
Parçalı az bulutlu
8°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
45,2414 %0
52,9766 %0.02
6.626,24 % 0,01
Ara
Konya Postası Gazetesi Konya Konyalı 3 ilçenin Belediye Başkanı DSİ’de buluştu! Masada hangi projeler vardı?

Konyalı 3 ilçenin Belediye Başkanı DSİ’de buluştu! Masada hangi projeler vardı?

Beyşehir, Hüyük ve Hadim Belediye Başkanları, DSİ 4. Bölge Müdürü Mehmet Alp’i ziyaret ederek bölge yatırımlarını ve devam eden projeleri değerlendirdi.

Okunma Süresi: 1 dk

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Hüyük Belediye Başkanı Sadık Sefer ve Hadim Belediye Başkanı Mehmet Çetiner, DSİ 4. Bölge Müdürü Mehmet Alp’i makamında ziyaret etti. Gerçekleştirilen nezaket ziyaretinde, bölge genelinde devam eden yatırımlar ve planlanan projeler üzerine kapsamlı değerlendirmelerde bulunuldu. Ziyaret sırasında belediye başkanları, kendi ilçelerinde yürütülen sulama, altyapı ve su temini projeleri hakkında görüş alışverişinde bulunurken, vatandaşların yaşam kalitesini artıracak yatırımların hız kazanması yönünde destek taleplerini de iletti.

DSİ 4. Bölge Müdürü Mehmet Alp, kurum olarak bölge belediyeleriyle iş birliği içinde çalıştıklarını ve sürdürülebilir projelerle hem tarıma hem de kırsal kalkınmaya katkı sunmaya devam edeceklerini ifade etti. Ziyaret, karşılıklı iş birliği ve koordinasyonun artırılması adına önemli bir adım olarak değerlendirilirken, bölge halkının beklentilerini karşılayacak çalışmaların titizlikle sürdürüleceği belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *