Konya
Parçalı az bulutlu
-5°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
43,2870 %0.06
50,6879 %0.53
6.574,62 % 1,20
Ara
Konya Postası Gazetesi Konya Konya’dan Gazze’ye güçlü destek mesajı

Konya’dan Gazze’ye güçlü destek mesajı

Konya’da düzenlenen sabah namazı etkinliğinde, Gazze'deki zulme dikkat çekilerek Filistinli mazlumlar için dualar edildi. Milletvekili Selvi, katılımın umut ve dayanışma dolu bir mesaj taşıdığını belirtti. vatandaşlar, Filistin halkının yalnız olmadığına vurgu yaptılar.

KAYNAK: Fatmagül KIZMAZ
Okunma Süresi: 1 dk

Gazze’de yaşanan insanlık dramına dikkat çekmek ve Filistinli mazlumlar için dua etmek amacıyla Konya’da anlamlı bir buluşma gerçekleştirildi. AK Parti Konya Milletvekili Latif Selvi’nin paylaşımıyla duyurulan programda, vatandaşlar sabah namazında Kapu Camii’nde bir araya geldi.


Yoğun katılımın olduğu buluşmada, Gazze’de hayatını kaybedenler için dualar edilirken, bölgede yaşanan zulmün sona ermesi temennisi dile getirildi. Milletvekili Selvi, bu birlikteliğin yalnızca bir dua buluşması değil, aynı zamanda mazlumların kurtuluşuna dair güçlü bir umut ve dayanışma mesajı taşıdığını ifade etti.
Kapu Camii’nde saf tutan vatandaşlar, Filistin halkının yalnız olmadığını vurgularken, Türkiye’nin her zaman adaletin ve mazlumun yanında olduğuna dikkat çekti. Program, edilen duaların ardından sona erdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *