Konya
Parçalı bulutlu
-1°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
43,1602 %0.1
50,2840 %-0.1
6.400,87 % 0,52
Ara
Konya Postası Gazetesi Konya Konya’daki seyahat acentaları yurtdışına ağırlık verecek

Konya’daki seyahat acentaları yurtdışına ağırlık verecek

TÜRSAB Konya BTK Başkanı Seyit İbrahim Durmuş, yönetim kurulu üyeleri, Konya’daki turizm ve seyahat acentaları sahipleriyle, merkezi İstanbul’da bulunan yurtdışı tur ağırlıklı çalışan PCS Turizm ve Seyahat Acentesi Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Benli ile birlikte yaptıkları toplantıda, Konya’da turizm ve seyahat acenteleri yurtdışı turlara ağırlık vereceği kararı alındı.

KAYNAK: Haber Merkezi
Okunma Süresi: 2 dk

 Dedeman Otel’de düzenlenen toplantının açılışında konuşan TÜRSAB Konya BTK Başkanı Seyit İbrahim Durmuş yurtdışına turlar yapılması üzerini yaptığımız toplantı son derece verimli geçti diyerek:

 “PCS Turizm ve Seyahat Acentesi Konya’daki turizm ve seyahat acentelerimizle bi raya gelmeye talep ettiler. Direkt Konya çıkışlı yurtdışı turlar yapmak üzere TÜRSAB Konya BTK’ ya bağlı acentelerimizle çalışmak istiyorlar. Son derece verimli geçen bu toplantımızda Konya’daki turizmciler olarak yurtdışı turlar yapmaya karar verdik. Bu toplantı hep birlikte kazanacağımız bir olması için önemli bir toplantı oldu. Şehrimizin turizmi içinde bol kazanç sağlayacak bir adım oldu.  ,  PCS Turizm ve Seyahat Acentesi Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Benli ’ye ve toplantıya katılan turizm ve seyahat acentalarımızın sahiplerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

Konya, turizm potansiyeli oldukça yüksek bir ilimizdir

 PCS Turizm ve Seyahat Acentesi Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Benli toplantıda yaptığı konuşmada Konya’daki turizm ve seyahat acenteleriyle yurtdışı turlar düzenleyeceklerini ifade ederek:

 “Konya her yönüyle güzel bir şehir olup, turizm potansiyeli de oldukça yüksek bir ilimizdir. Konya’daki turizm ve seyahat acentelerimizle yurtdışı turlar yapma noktasında ortak çalışmalar yapmak amacındayız. Birlikte atacağımız adımlarla yurtdışı turlarına ağırlık vereceğiz. Kazanan Konya ve ülkemiz olacaktır. Bu toplantımızda bize destek veren TÜRSAB Konya BTK Başkanı Seyit İbrahim Durmuş’a, yönetim kurulu üyelerine ve katılan turizm ve seyahat acentesi sahiplerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *