Beyşehir’de doğaseverler, baharın enerjisini Güvren Kanyonu’nda düzenlenen yürüyüş etkinliğiyle doyasıya yaşadı. Mustafa Büyükkafalı tarafından paylaşılan etkinlikte yaklaşık 40 doğasever bir araya geldi.
Macera dolu dere geçişleriyle dikkat çeken yürüyüş, yağmur sonrası oluşan temiz hava ve baharın canlı atmosferinde gerçekleştirildi. Katılımcılar, Yeşildağ, Deliktaş, Akçabelen ve Apsıngır Ovası hattında ilerleyerek eşsiz doğa manzaralarının tadını çıkardı.
Su seviyesinin yüksek olması nedeniyle parkur zaman zaman zorlasa da doğaseverler, dere geçişlerini dört kez atlayarak parkuru başarıyla tamamladı. Etkinlik boyunca hem adrenalin hem de doğayla iç içe huzur dolu anlar yaşandı.
Öte yandan, bölgede yapılan yürüyüş sırasında yaklaşık 45 metre yüksekliğinde yeni bir şelale keşfedilmesi heyecan yarattı. Katılımcılar tarafından büyük ilgi gören bu doğal güzelliğin görülmeye değer olduğu belirtildi.
Etkinlik sonunda katılımcıların memnuniyeti dikkat çekerken, organizasyon yetkilileri doğaya ilgi duyan herkesi bu tür etkinliklere katılmaya davet etti.