Akşehir Belediyesi, kırsal mahallelerde ulaşım konforunu artırmak ve yolları daha güvenli hale getirmek amacıyla yürüttüğü asfalt ve sathi kaplama çalışmalarına devam ediyor.
Belediye ekipleri tarafından Altuntaş Mahallesi 35872. Sokak, Karahüyük Mahallesi Garkın Caddesi, Doğrugöz Mahallesi 36219 ve 36239. Sokaklar ile Saray Mahallesi 38509. Sokak’ta gerçekleştirilen sathi kaplama çalışmaları tamamlandı.

Çalışmaların tamamlandığı güzergâhlarda ulaşımın daha güvenli ve konforlu hale getirilmesi hedeflenirken, ekiplerin saha mesaisi farklı noktalarda da sürüyor.
Bu kapsamda Çakıllar Mahallesi Mevlana Sokak başta olmak üzere Akşehir’in farklı noktalarında yol çalışmalarının devam ettiği bildirildi.
Akşehir Belediyesi, kırsal mahallelerde ulaşım altyapısının iyileştirilmesine yönelik çalışmaların sürdürüleceğini belirtti.