Devlet Su İşleri (DSİ) 4. Bölge Müdürlüğü Konya ekipleri, etkisini artıran kış şartlarına rağmen sahadaki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kar yağışıyla birlikte ulaşıma kapanma riski bulunan yol ve güzergâhlarda, DSİ’ye ait iş makineleri vatandaşların güvenliği için yoğun mesai harcıyor.
Karla kaplanan yollarda yürütülen çalışmalar kapsamında, özellikle kritik noktalarda kar küreme ve yol açma faaliyetleri titizlikle gerçekleştiriliyor. “Yeşil karıncalar” olarak anılan DSİ ekipleri, zorlu hava koşullarına rağmen sahadan ayrılmadan görevlerini yerine getiriyor.

DSİ 4. Bölge Müdürlüğü yetkilileri, yapılan çalışmaların hem ulaşım güvenliğini sağlamak hem de kış mevsiminin su kaynaklarına bereket getirmesi açısından büyük önem taşıdığını vurguladı. Açıklamada, “Suyumuza bereket, ülkemize hayırlı bir kış olması temennisiyle çalışmalarımıza devam ediyoruz” ifadelerine yer verildi.
Ekiplerin, olumsuz hava koşulları devam ettiği sürece sahada olmaya devam edeceği bildirildi.