Çumra Belediyesi, ilçe genelinde sürdürdüğü altyapı ve üstyapı çalışmaları kapsamında Taşağıl ve Adakale mahalleleri arasındaki yolda asfalt bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor.
Çumra Belediye Başkanı Mehmet Aydın, çalışmalarla ilgili gelişmeleri sosyal medya hesabından duyurarak şu ifadelere yer verdi:“Taşağıl - Adakale Mahallelerimiz arası yolda asfalt bakım ve onarım çalışmalarımız devam ediyor.
Başkan Aydın’ın paylaşımı vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanırken, belediye ekiplerinin yol konforunu artırmak ve ulaşımı daha güvenli hale getirmek amacıyla hummalı bir şekilde çalıştığı bildirildi.

Belediye yetkilileri, asfalt serimiyle birlikte yol çizgileri ve çevre düzenlemelerinin de kısa sürede tamamlanacağını belirtti. Çalışmaların tamamlanmasının ardından iki mahalle arasındaki ulaşımın daha hızlı ve güvenli hale gelmesi bekleniyor.