Konya
Parçalı az bulutlu
13°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
45,1868 %-0.02
53,0832 %0.04
6.630,53 % -1,27
Ara
Konya Postası Gazetesi Konya Konya'da TOKİ konutları hızla yükseliyor: Altyapı tamamlandı!

Konya'da TOKİ konutları hızla yükseliyor: Altyapı tamamlandı!

Kulu'da TOKİ konut projeleri hızla yükseliyor; temel ve altyapı çalışmaları tamamlandı. Belediye Başkanı Sertdemir, konutların tamamlanmasıyla yüzlerce ailenin modern yaşam alanlarına kavuşacağını belirtti. Projenin tamamlanmasıyla ilçe konut ihtiyacında önemli bir azalma bekleniyor.

KAYNAK: Fatmagül KIZMAZ
Okunma Süresi: 1 dk

Kulu’nun konut ihtiyacını karşılamak amacıyla yapımı devam eden TOKİ konutları hızla yükseliyor. Dinek Mahallesi’nde inşa edilen projede temel ve altyapı çalışmaları büyük ölçüde tamamlandı.

Kulu Belediye Başkanı Abdürrahim Sertdemir, bloklarda dış cephe ve çevre düzenleme aşamasına geçildiğini belirterek, proje tamamlandığında yüzlerce ailenin modern, güvenli ve konforlu yaşam alanlarına kavuşacağını vurguladı.

Başkan Sertdemir, “Daha yaşanabilir, daha modern ve güçlü bir Kulu için çalışmaya devam ediyoruz. Projenin her aşamasını yakından takip ediyoruz” ifadelerini kullandı.

TOKİ konutlarının tamamlanmasıyla birlikte ilçede konut ihtiyacının önemli ölçüde giderilmesi hedefleniyor.

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *