Konya
Parçalı az bulutlu
21°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
45,4098 %0.24
53,5661 %0.56
6.875,62 % 0,87
Ara
Konya Postası Gazetesi Konya Konya'da talasemi hastalarına umut veren buluşma

Konya'da talasemi hastalarına umut veren buluşma

8 Mayıs Dünya Talasemi Günü'nde düzenlenen etkinlikte hastalar, aileler ve destekçiler bir araya geldi. Talasemi hastalarının yaşam kalitesinin artırılması ve farkındalık oluşturulmasının önemi vurgulandı. Katılımcılar, moral desteği sunarak dayanışmayı güçlendirdi.

KAYNAK: Fatmagül KIZMAZ
Okunma Süresi: 1 dk

8 Mayıs Dünya Talasemi Günü etkinlikleri kapsamında, Mevlana Talasemi Hastaları ve Aileleri Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen programda talasemi hastaları, aileleri, sağlık çalışanları ve destekçiler bir araya geldi.
Programda, talasemi hastalarının yaşam kalitesinin artırılması, farkındalığın güçlendirilmesi ve toplumsal dayanışmanın önemi vurgulandı. Katılımcılar, hastalarla yakından ilgilenerek moral ve motivasyon desteği sağladı.


Etkinliğe katılan AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, programın anlam ve önemine dikkat çekerek, talasemi hastalarının her zaman yanında olduklarını ifade etti. Erdem, emeği geçenlere teşekkür ederek farkındalık çalışmalarının devam etmesi gerektiğini belirtti.
Programın organizasyonunu üstlenen Mevlana Talasemi Hastaları ve Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa Dolu ve dernek ekibine katkılarından dolayı teşekkür edildi.
Etkinlik, dayanışma mesajları ve iyi dileklerle sona ererken, tüm talasemi hastalarına sağlıklı ve huzurlu bir yaşam temennisi ile tamamlandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *