Konya’nın Seydişehir ilçesinde polis ekipleri, zorla fuhuş yaptırıldığı tespit edilen bir adrese düzenledikleri operasyonla 1 kişiyi tutukladı. Operasyonda, fuhşa zorlandığı değerlendirilen 3 kadın ile müşteri olduğu belirlenen 1 erkek şahıs yakalanarak ifadeleri alındı.
Seydişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, S.H. isimli kadının, yanında bulunan kadınlara baskı ve tehdit yoluyla fuhuş yaptırdığı bilgisine ulaşması üzerine harekete geçti. Teknik ve fiziki takip sonrası belirlenen adrese düzenlenen baskında, fuhuş yapıldığı sırada 3 kadın ve bir erkek şahıs suçüstü yakalandı.
Şüphelinin evinde yapılan aramada 32 bin 500 TL nakit para ile çok sayıda dijital materyal ele geçirildi. Mağdur kadınların verdikleri ifadelerde, S.H. tarafından tehdit edilerek fuhşa zorlandıkları ortaya çıktı.
Emniyetteki işlemleri tamamlanan S.H., adliyeye sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.