Konya
Açık
8°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,1963 %0.15
50,7099 %-0.45
7.231,71 % 0,35
Ara
Konya Postası Gazetesi Konya Konya'da şehit aileleri ve gaziler iftarda buluştu

Konya'da şehit aileleri ve gaziler iftarda buluştu

Konya'da şehit aileleri ve gaziler, Hava Savunma ve Garnizon Komutanlığı tarafından düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

KAYNAK: AA
Okunma Süresi: 1 dk

General Şükrü Olcay Kışlası'nda düzenlenen programa katılan Vali İbrahim Akın, milletin tarih boyunca büyük mücadeleler vererek bugünlere ulaştığını söyledi.

TBMM'de 12 Mart'ta kabul edilen İstiklal Marşı'nın, milletin imanını, inancını ve bağımsızlık mücadelesini en güçlü şekilde yansıttığını anlatan Akın, "Türk ordusu, milletimizin gurur kaynağı. Mehmetçik fedakarlık, sabır, dayanışma ve kardeşlik duygularını asker ocağında pekiştiriyor. Askerlik hizmeti gençlere önemli tecrübeler kazandırıyor. Hepsine hayırlı tezkereler diliyorum." dedi.

Programa, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Cemil Lütfi Özkul, Hava Savunma ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Yusuf Diker, İl Emniyet Müdürü Maksut Yüksek, davetliler ve askerler katıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *