AK Parti Konya İl Başkanlığı’nın organize ettiği futbol turnuvasında, final öncesi sahaya çıkan protokol üyeleri centilmence geçen maçta dostluk ve birlik mesajı verdi. Tribünlerin ilgiyle izlediği mücadelede, siyasetin önde gelen isimleri yeşil sahada buluşarak sporun birleştirici gücüne dikkat çekti.
AK Parti Konya İl Başkanı Fatih Özgökçen, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ile milletvekilleri Selman Özboyacı, Ünal Karaman, Abdullah Ağralı ve Mustafa Hakan Özer’in forma giydiği protokol maçı, sıcak bir atmosferde gerçekleşti. Takımlar, siyasi rekabetten uzak, tamamen dostluk ve dayanışma ruhuyla sahaya çıktı.

“Sahada Rakip, Gönüllerde Birlik”
Maç boyunca renkli görüntüler yaşanırken, İl Başkanı Fatih Özgökçen’in ikinci yarıda yaptığı rövanş denemesi alkış topladı. Paslaşmaların arasında zaman zaman esprili diyaloglar da yaşanırken, izleyiciler bu samimi tabloya büyük ilgi gösterdi. Maç sonunda kazanan taraf önemli olmadı; kazanan yine dostluk oldu.

Turnuvanın finaline sayılı saatler kala gerçekleşen bu özel karşılaşma, siyasetin sadece kürsülerde değil, sahada da birlik ve beraberlik içinde sürdürülebileceğini bir kez daha gösterdi. AK Parti Konya İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, bu tür etkinliklerin toplumsal kaynaşmayı güçlendirdiği ve siyasetçilerin halkla daha sıcak bir zeminde buluşmasına imkân tanıdığı vurgulandı.