Konya
Az bulutlu
4°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
43,1954 %0.05
50,2664 %-0.08
6.407,61 % -0,36
Ara
Konya Postası Gazetesi Konya Konya'da özel öğrencilere kandil sürprizi

Konya'da özel öğrencilere kandil sürprizi

Ilgın Belediye Başkanı Ömer Apil ve AK Parti İlçe Başkanı Ömer Emre, Şehit Bülent Deniz Özel Eğitim Uygulama Okulu'nu ziyaret ederek öğrencilerin kandilini kutladı. Sıcak bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, öğrencilerle sohbet edip moral verdiler. Apil, “İyi ki varsınız” dedi.

KAYNAK: Fatmagül KIZMAZ
Okunma Süresi: 1 dk

Ilgın Belediye Başkanı Ömer Apil, AK Parti Ilgın İlçe Başkanı Ömer Emre ile birlikte Şehit Bülent Deniz Özel Eğitim Uygulama Okulu’nu ziyaret etti. Ziyarette, özel eğitim alan öğrencilerle bir araya gelen Başkan Apil, öğrencilerin kandilini kutlayarak onlarla yakından ilgilendi.

Samimi ve sıcak bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, öğrencilerle sohbet eden ve mutluluklarına ortak olan Başkan Apil, özel bireylerin her zaman yanlarında olduklarını ifade etti. Ziyaret sırasında öğrencilere sevgi ve moral dolu mesajlar verilirken, okul yönetimi ve öğretmenlerle de görüş alışverişinde bulunuldu.

Başkan Ömer Apil, ziyaret sonrası yaptığı değerlendirmede, “Sizleri seviyorum çocuklar, iyi ki varsınız” ifadeleriyle özel öğrencilere olan sevgisini dile getirdi. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *