Seydişehir Belediyesi ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Konya Şubesi iş birliğiyle bu yıl ikincisi düzenlenen “Köyde Şenlik Var” projesi, Ortakaraören Mahallesi’nde büyük bir coşku ve katılımla devam ediyor.
Köy Meydanında Bilim, Sanat ve Eğlence Buluştu
30 Temmuz’da başlayan ve 5 gün sürecek olan şenlik, Ortakaraören Mahallesi Hanönü meydanında çocuklar ve ailelerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Etkinlikte; bilgi yarışmaları, resim ve seramik sergileri, havacılık ve bilim atölyeleri, fotoğrafçılık gibi çeşitli branşlarda stantlar kurularak çocuklara meslek tanıtımları yapılıyor ve atölye eğitimleri veriliyor.
Başkan Ustaoğlu: “Çocuklarımızın Mutluluğu Her Şeye Değer”
Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, şenlik kapsamında düzenlenen etkinliklerin, kırsal mahallelerin kalkınmasına katkı sağladığını belirtti. Başkan Ustaoğlu, “Çocuklarımızın mutluluğu her şeye değer. Kırsalda yaşayan vatandaşlarımızın kültürel ve sanatsal gelişimlerini desteklemek için projelerimizi hayata geçiriyoruz. Bu kapsamda sivil toplumun hazırladığı projelere destek vermeye devam edeceğiz” dedi.
Mahalle Halkından Etkinliğe Tam Destek
Ortakaraören Mahallesi Muhtarlığı ve mahalle sakinlerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen şenliğe ev sahipliği yapan tüm katılımcılara teşekkür eden Başkan Ustaoğlu, “Bu anlamlı etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne ve tüm paydaşlarımıza teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
Şenlik 3 Ağustos Pazar Gününe Kadar Sürecek
Köyde Şenlik Var etkinliği, Ortakaraören Hanönü meydanında 3 Ağustos Pazar gününe kadar devam edecek. Her yaştan vatandaş için düzenlenen bu renkli etkinlik, kırsal bölgelerde sosyal etkileşimi ve kültürel gelişimi artırmayı amaçlıyor.
(2).jpg)
(1).jpg)
(2).jpg)