Seydişehir Belediyesi ile Selçuk gaz arasında yapılan protokoller kapsamında kırsal mahallelerin de doğalgaz konforundan yararlanmasının hedeflendiğini kaydeden Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu;” Seydişehir Belediyesi olarak Çavuş ve Tol mahallelerimizin doğalgaz konforuna kavuşması için doğalgaz borularının döşenebilmesi amacıyla yol açma ve kanal açma çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artıracak bu önemli hizmetin hayata geçirilmesi için ekiplerimiz sahada çalışmalarına devam ediyor. Amacımız, mahallelerimizi doğalgaz konforuyla buluşturarak daha modern ve yaşanabilir bir Seydişehir’e katkı sunmak.
Ulaşım, altyapı ve sosyal yaşam alanlarına yönelik hizmetlerimizi planlı bir şekilde hayata geçirirken, mahallelerimizin ihtiyaçlarını da yakından takip ediyoruz.

Amacımız, kırsal mahallelerimizi de modern altyapı hizmetleriyle buluşturarak daha konforlu, daha güvenli ve daha yaşanabilir bir Seydişehir’e katkı sunmaktır. Seydişehir’imizin her mahallesine hizmet götürmek, hemşehrilerimizin hayatını kolaylaştırmak ve ilçemizin gelişimine katkı sağlamak için çalışmaya, üretmeye ve hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
