Konya
Açık
27°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
48,6598 %-0.00
56,4947 %-0.30
6.784,88 %0.72
Konya Postası Gazetesi Konya Konya'da kapalı sulama sistemi için hummalı çalışma başladı!

Konya'da kapalı sulama sistemi için hummalı çalışma başladı!

Ilgın Belediyesi, Mecidiye Mahallesi'nde devam eden Kapalı Sulama Sistemi Projesi ile tarımsal üretimi modern yöntemlerle desteklemeyi amaçlıyor. Projenin tamamlanmasıyla sulama altyapısının güçlendirilmesi hedefleniyor ve belediye, söz verilen projeleri hayata geçirdiğini vurguladı.

Konya'da kapalı sulama sistemi için hummalı çalışma başladı!
KAYNAK: Fatmagül KIZMAZ
Okunma Süresi: 1 dk

Ilgın Belediyesi, ilçeye bağlı Mecidiye Mahallesi’nde yürütülen Kapalı Sulama Sistemi Projesi çalışmalarının hızla devam ettiğini duyurdu.
Belediyeden yapılan paylaşımda, tarımsal üretimin daha verimli ve modern yöntemlerle desteklenmesi amacıyla sürdürülen projenin sahada ilerlediği belirtildi.


Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte bölgedeki tarımsal sulama altyapısının güçlendirilmesi hedeflenirken, Ilgın Belediyesi ilçede söz verilen projelerin bir bir hayata geçirildiğini ifade etti.
Belediyenin paylaşımında, “Bu şehir için söz verdiğimiz tüm projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz” mesajına yer verildi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız