Konya
Açık
33°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
40,9712 %0,52
48,0161 %0,59
4.445,32 % 1,14
Ara
Konya Postası Gazetesi Konya Konya'da iki mahalle birleşiyor!

Konya'da iki mahalle birleşiyor!

Karapınar Belediyesi, Yenikuyu ve Çiğil mahallelerini bağlayacak 5 kilometrelik yolun asfaltlama çalışmalarına başladı. Belediye Başkanı İbrahim Önal, çalışmaları yerinde inceleyerek kısa sürede tamamlanmasını hedeflediklerini duyurdu. Yolun, ulaşımı daha güvenli hale getirmesi bekleniyor.

KAYNAK: Fatmagül Kızmaz
Okunma Süresi: 1 dk

Karapınar Belediyesi, ilçe sınırları içinde yer alan Yenikuyu ve Çiğil mahallelerini birbirine bağlayan 5 kilometrelik yolun asfaltlama çalışmalarına başladı. Çalışmaların kısa sürede tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulması hedefleniyor.

Başkan Önal Çalışmaları Yerinde İnceledi

Karapınar Belediye Başkanı İbrahim Önal, yol yapım çalışmalarını yerinde inceleyerek ekiplere kolaylıklar diledi. İncelemeye Belediye Meclis Üyesi Yasin Orha, Yenikuyu Mahalle Muhtarı Seyit Osman Altundal ve Çiğil Mahalle Muhtarı Zekeriya Dinler de katıldı. Tamamlandığında iki mahalle arasındaki ulaşımı daha güvenli ve konforlu hale getirecek olan yol, bölge halkı tarafından memnuniyetle karşılandı. Başkan Önal, yolun kısa sürede tamamlanarak hizmete açılacağını belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *