Konya
Açık
15°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
44,1895 %0.03
51,0569 %0.36
7.112,01 % 0,03
Ara
Konya Postası Gazetesi Konya Konya’da gençlik çalışmalarına yakın takip: Müdür Çintimar sahada

Konya’da gençlik çalışmalarına yakın takip: Müdür Çintimar sahada

Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Selçuklu Gençlik Merkezi'ni ziyaret ederek yürütülen sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri inceledi. Çintimar, gençlerin gelişimi için tesislerin etkin kullanımını artıracak projelerin devam edeceğini açıkladı.

KAYNAK: Fatmagül KIZMAZ
Okunma Süresi: 1 dk

Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Selçuklu Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.


Ziyaret kapsamında merkezde gerçekleştirilen sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri inceleyen İl Müdürü Çintimar, gençlere yönelik projeler ve eğitim programları hakkında yetkililerden detaylı bilgi aldı.
Gençlik merkezlerinin gençlerin gelişimine önemli katkılar sunduğunu belirten Çintimar, bu tür tesislerin daha etkin kullanılması adına çalışmaların sürdürüleceğini ifade etti.
Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan paylaşımda, gençlere yönelik faaliyetlerin artarak devam edeceği vurgulandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *